Marian Aioani prezent la Batalia Portarilor 2024!

Peste 140 de portari au luat startul evenimentului din acest an, cu varste de la 8 pana la 32 de ani. Au fost jucatori amatori si profesionisti deopotriva. Portarii prezente au venit din toate coltuirle tarii: Timisoara, Targu Mures, Baia Mare, Brasov, Constanta, Galati, dar si din Republica Moldova! Chiar si o fata si-a luat inima in dinti si s-a inscris in la Batalia Portarilor, chiar daca a jucat impotriva baietilor!

Competitia a generat un interes foarte mare si in randul influencerilor si Xbraker, Freddy, DaretoPantu, Dancos si Stefan Ciuculescu, de altfel un clasic al Bataliei fiind de doua ori castigator, au fost si ei prezenti si chiar si-au pus manusile in maini pentru a simti in totalite ce inseamna Batalia Portarilor!

Tinerii portari prezenti au avut parte de o surpriza din partea lui Marian Aioani. Portarul rapidist a venit si a oferit autografe si a facut poze cu micii goalkeeperi in devenire. De asemenea, un portar norocos a castigat manusile acestuia cu autograf!

Ca in fiecare an, Batalia Portarilor genereaza un entuziasm enorm in randul comunitatii portarilor din Romania, si nici de data aceasta nu a fost diferit. Interesul crescut a facut ca Pro TV sa trimita o echipa pentru a acoperi evenimentul unic in Romania.

Mai multe cluburi din tara si-au trimis aproape toti portarii la Batalia Portarilor, printre care enumeram: ACS Kids Tampa Brasov cu 24 de portari, Olimpia Ramnicu Sarat cu 11 portari, Scoala de fotbal Rapid cu 8 portari si Scoala de portari George Maria cu 12 portari

Mai jos aveti lista cu premiantii fiecare categorii de varsta:

Categoria 2014-2015

Rapidistul Popan Andrei a reusit sa castige trofeul in fata „propriilor suporteri” dupa victoria din finala in fata lui Albu Matei, scor 3-2.

 1. Popan Andrei
 2. Albu Matei
 3. Apostol David
 4. Mircea Alexandru

Categoria 2012-2013

               Tabuica Ianus a venit de la Chisinau, Republica Moldova, si a castigat marele premiu, dupa 4-2 in finala cu rapidistul Stefanache Eric.

 1. Tabuica Ianus
 2. Stefanache Eric
 3. Pretiger Erik
 4.  Avram Leonard

Categoria 2010-2011

               Kids Tampa Brasov a trimis 24 de portari la Batalia Portarilor, iar unul dintre ei, Alecu Sebastian, a reusit sa plece inapoi la Brasov cu trofeul categoriei 2010-2011, dupa finala cu Bors David, castigata la loviturile de departajare.

 1. Alecu Sebastian
 2. Bors David
 3. Barlea Denis
 4. Socol Ianis

2008-2009

Targovisteanul Poenaru Luca a aratat calitati exceptionale pe toata durata concursului, dar mai ales in finala cu Munteanu Darius, din Galati. Meciul a fost unul cu parade spectaculoase din partea ambilor portari si s-a incheiat cu scorul de 7-3.

 1. Poenaru Luca
 2. Munteanu Darius
 3. Soare Andrei
 4. Voinea Dragos

Categoria 2006-2007

Dogaru Sebastian, tot din Galati, este campionul categoriei 2006-2007, dupa o finala antrenanta cu Tudor Draghici. Scorul a fost 6-4.

 1. Dogaru Sebastian
 2. Draghici Tudor
 3. Minea Rares
 4. Parvu Mihnea Andrei

Categoria Seniori

Portarii galateni au fost la inaltime la Batalia Portarilor 2024! Constantinescu Daniel, portarul echipei nationale de minifotbal a Romaniei, a castigat trofeul la categoria de seniori. Acesta a dispus de „veteranul” competitiei, Octav Stanciu, aflat la a 6-a editie ca participant.

 1. Constantinescu Daniel
 2. Stanciu Octavian
 3. Panait Sebastian
 4. Oprica Andrei

Multumim tuturor participantilor pentru prezenta si va asteptam si la urmatoarele editii.

Felicitari premiantilor!

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *