Detalii competiție

Competiția va fi împărțită în 6 categorii de vârstă, și anume: 9-10 ani; 11-12 ani; 13-14 ani; 15-16 ani; 17-18 ani si Seniori (2005+). Pentru fiecare categorie de vârstă se va organiza un sistem de grupe.

Daca nu se inscriu minim 16 participanti pentru fiecare categorie de varsta, categoria va fi anulata, urmand ca banii sa fie returnati celor care s-au inscris in categoria respectiva. 

Numărul grupelor și al portarilor care merg mai departe din grupe se va stabili în funcție de numărul de participanți. În fiecare grupa vor fi minim 4 portari, astfel încât fiecare să aibă asigurate minim 3 meciuri. După grupe, se va organiza sistem eliminatoriu, până la finală.
Se va juca și finală mică, pentru a stabili locurile 3-4.

Teren

Terenul va avea aproximativ 20m lungime.
Se va trasă o linie paralelă cu linia porțîi, la o distanță de aproximativ 5 metri  de această, la fiecare capăt al terenului, pentru a delimita careurile.

Durata

Partidele vor fi împărțite în două reprize a câte 2 minute și 30 de sec.
Jucătorii au dreptul la o pauză între reprize, pentru a se hidrata. Pauză nu trebuie să depășească 2 minute.

Joc

Cei doi portari vor putea trage la poartă prin orice mijloace (cu piciorul, cu mâna, din mâna cu piciorul etc.), cu condiția să nu depășească linia care delimitează careul propriu.

Dacă portarului care șutează îi revine mingea în careul sau, după ce a șutat, fie din bară sau din respingerea celuluilalt portar, această va avea din nou dreptul să șuteze. În orice alte condiții, va fi rândul portarului care s-a aparat să șuteze. Orice alte condiții înseamnă șut pe lângă poartă, portarul care se apară reține mingea sau o respinge în afară terenului, gol.

Portarul care înscrie cele mai multe goluri la finalul timpului regulamentar câștigă. În caz de egalitate, se vor execută câte 3 penaltiuri de fiecare. Dacă, după seria de penaltiuri egalitatea persistă, se va execută câte un penalty până se va decide câștigătorul.

Penaltiuri

Mingea va fi plasată pe punctul de la centrul terenului.
Portarul care se apară nu trebuie să depășească linia porțîi în momentul lovirii mîngîi de către adversar.
Lovitură se va execută numai la semnalul arbitrului.

Calificare din grupe

Din fiecare grupa 1, 2 sau 3 portari, clasați pe primele locuri, în funcție de numărul total al participanților, se vor califică mai departe, în faza eliminatorie. În cazul în care doi jucători, care se bat pe un loc calificabil,  sunt la egalitate de puncte, de ex jucătorul de pe locul 2 cu cel de pe locul 3 dintr-o grupa din care se califică primele două locuri, se va lua în considerare meciul direct. Dacă acesta este egal, se va consideră gloverajul și dacă și acesta este egal, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate va merge mai departe.

În situația în care 3 jucători se bat pe unul sau două locuri calificabile și aceastia sunt la egalitate de puncte, se va face clasamentul în 3 și jucătorii/jucătorul cu cel mai bun golaveraj, în partidele directe, se vor/va califică.