Termeni si Conditii

 

Competitia “Batalia Portarilor” este organizata de SC ONE KEEPER DIRECT SRL, cu sediul in orasul Braila, Str. Decebal, Nr. 27, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J9/425/2013, C.U.I. 31901180

Folosirea site-ului www.bataliaportarilor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Proprietatea Intelectuala / Copyright

Continutul si designul site-ului www.bataliaportarilor.ro , elementele de grafica web, fotografiile, textele, bazele de date sunt proprietatea www.bataliaportarilor.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri constituie proprietatea autorului, restul (codul sursa, fotografiile, bazele de date, designul site-ului etc.) sunt proprietatea www.bataliaportarilor.ro.

Folosirea fara acordul in scris al site-ului www.bataliaportarilor.ro oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul site-ului www.bataliaportarilor.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa contact@bataliaportarilor.ro in care sa sesizati acest lucru.

Ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Nerespectarea acestor condiţii reprezintă o fraudă conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Securitatea Datelor Personale

Tuturor participantilor la campania „Batalia Portarilor” le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de interventie, de opozitie, de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere.

Urmatoarele date personale vor fi colectate de la participanti pe durata campaniei: nume, prenume, sex, data nasterii, adresa, telefon, adresa de e-mail, acestea fiind folosite de catre Organizator pentru a contacta castigatorii in legatura cu competitia de si, daca e cazul, pentru a le livra premiile.

Organizatorul va respecta dispozitiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, referitor la transmiterea de informatii prin e-mail si alte mijloace electronice.

Limitarea raspunderii

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Site-ul www.bataliaportarilor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste articolele, stirile, clasamentele, statisticile, imaginile etc.

Site-ul www.bataliaportarilor.ro contine legaturi catre alte site-uri Internet. Aceste legaturi sunt prezentate numai pentru comoditatea utilizatorului si nu reprezinta girari ale nici unor informatii, produse sau servicii din cadrul acestor site-uri.

Ce drepturi aveti daca v-ati inscris la evenimentul „Batalia Portarilor”?

Va puteti retrage din competitie, cu maxim 15 zile inainte de desfasurarea acesteia, urmand sa vi se ramburseze suma integral.

Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de Batalia Portarilor catre terte persoane sau institutii.

Obligatiile organizatorului competitiei Batalia Portarilor: 

 

Organizatorul are obligatia de a informa participantii despre data, ora si locul unde se va desfasura evenimentul „Batalia Portarilor”

 

Organizatorul are obligatia de a asigura asistenta medicala la teren, pentru a trata orice probleme medicale ale participantilor.

 

Ce trebuie sa faceti pentru a anula inscrierea in competitie: 

 

Sunati-ne la 0740127460 sau 0751279707 pentru anularea inscrierii. Daca anularea se face cu cel putin 15 zile inainte de desfasurarea competitiei, taxa de participare vi se va rambursa integral.

 

Daca anularea se face cu mai putin de 15 zile pana la desfasurarea competitiei, organizatorul evenimentului „Batalia Portarilor” nu are obligatia de a returna taxa de participare.

 

Probleme medicale

 

Acceptand termenii si conditiile site-ului www.bataliaportarilor.ro declarati ca sunteti apt din punct de vedere medical pentru practicarea efortului fizic.

Orice problema medicala care poate surveni in timpul evenimentului „Batalia Portarilor” este exclusiv responsabilitatea participantului

 

Organizatorul competitiei „Batalia Portarilor” este absolvit de orice vina in cazul unei accidentari cauzata de starea terenului, conditii meteo etc, sau in cazul oricarei probleme medicale a vreunuia dintre participanti.

 

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile si informatiile de pe www.bataliaportarilor.ro netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Batalia Portarilor la contact@bataliaportarilor.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a site-ului www.bataliaportarilor.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.