Ciodar Razvan

Ciodar Razvan

#

ORGANIZATOR

Nationality : Romană

Date Of Birth :

Height :

Weight :

Biography

Ciodar Răzvan a început fotbalul la vârstă de 8 ani la Club Sportiv Școlar 6 din București. Evoluția sportivă foarte bună l-a propulsat în atenția celor de la Sportul Studențesc unde s-a transferat la vârstă de 13 ani. În sezonul 2005-2006 a făcut parte din lotul “Gășții nebune” care a terminat pe locul 4 în Liga 1, alături de Edi Stăncioiu și Răzvan Stanca. A mai evoluat în carieră de jucător profesionist la Inter Gaz, FC Predeal, Dunărea Călărași, FC Brănești . Are de asemenea 10 prezente la naționalele de juniori ale României.

În 2012 la vârstă de 23, Răzvan agață ghetele în cui și se apucă de antrenorat. Are licență B UEFA și atestat de antrenor specializat pentru pregătirea portarilor.

În anul 2013 Pornește Academia de portari Ciodar Răvan și, datorită rezultatelor foarte bune, este cooptat de școală internațională de portari Just for keepers că reprezentant al lor în România.

A fost antrenor de portar, printre altele, la Victoria Brănești, Academia Sport Team București, Concordi Chiajna și Sportul Snagov, înainte de a pleca în prima liga din Oman.

În 2023 este cooptat în Academia clubului Rapid București, că antrenori de portari al centrului de copii și juniori.